close
تبلیغات در اینترنت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت
پنجشنبه 24 آبان 1397
موضوعات

موضوعات

جستجو

جستجو

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی

تبلیغات

تبلیغات

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت

 

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی با دو دستور پخت


.در ادامه مطلب

 

دستور اول

خورش قیمه بادمجون، از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیست که درست کردن آن کمی قلق دارد.

 

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان                        1کیلو

 لپه                                                      4 قاشق غذاخوری

بادمجان قلمی                                         8 عدد

گوجه‌فرنگی                                            10 عدد

 رب گوجه‌فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری

 غوره                                                   به میزان لازم

پیاز                                                        1 عدد

روعن مایع گیاهی                                      به میزان لازم

دارچین                                                   به میزان لازم

نمک و فلفل                                            به میزان لازم

  طرز تهیه :

قبل از هرکاری بادمجان‌ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می‌خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آبش برود و خشک شود.

بهتر است بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود در غیراینصورت باید مدت طولانی‌تری باقی بماند تا خشک

شود. خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخی آن باعث می‌شود در هنگام سرخ‌شدن کمتر روغن به خود بگیرد. سپس بادمجانها را سرخ کنید.

پیاز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب می‌ریزیم، کمی روغن اضافه کرده و روی شعله متوسط سرخ می‌کنیم تا سبک شود.

پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند با استخوان را که به‌صورت تکه‌های درشت خردشده اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم در این زمان نمک و فلفل را به گوشت اضافه

می‌کنیم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوی عطر آنها بلند شود.

وقتی گوشت تفت خورد، لپه پاک‌شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم‌می‌زنیم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن در خورش جلوگیری می‌کنیم.

رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کمی تفت بخورد و رنگ آن شفافتر شود. توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید

چون مزه خورشت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

حال باید به مواد درون قابلمه آب اضافه کرد تا به آهستگی بپزند. در این مرحله 5 عدد از گوجه‌فرنگی ها را رنده کرده و همراه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم.

گوجه‌فرنگی رنده شده به خورشت غلظت بیشتر و طعمی عالی می‌دهد.

شعله را زیاد می‌کنیم تا آب خورشت جوش بیاید، بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را می‌بندیم تا به آرامی گوشت و لپه بپزند.

قتی خورشت کامل پخت، نمک آن را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید باعث دیرپز شدن گوشت می‌شود.

در این مرحله خورشت کاملا آبدار است بادمجانهای سرخ شده را به آرامی درون قابلمه می‌چینیم، گوجه‌های باقی‌مانده را دو نیم کرده و روی بادمجانها چیده

و در آخر غوره‌ها و پودر دارچین را روی آنها می‌پاشیم. غوره ترشی خورشت شما را کنترل می‌کند و دارچین عطر آن را کامل می‌کند.

در این مرحله خورشت فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا بادمجانها و گوجه‌ها پخته شوند و ترشی غوره وارد آب خورشت شود. حواستان باشد که بادمجانها زیاده

از حد نپزد وگرنه له می‌شود.

اگر از خورشت غلیظ خوشتان نمی‌آید، بادمجانهای سرخ‌شده را در یک تابه چیده، گوجه‌های دونیم شده را روی آن بچینید و با اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل

و آب بگذارید جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجانها را در ظرف سرو چیده و خورشت را روی آن بریزید.

خورشت بادمجان را با پلو نوش جان کنید

دستور دوم

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان

گوشت گوسفندی بدون استخوان                                    750 گرم

بادنجان قلمی                                                          11-10 عدد

پیاز سرخ شده                                                         3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی متوسط                                                  5-4 عدد

غوره بی دانه                                                          یک دوم فنجان

آبغوره                                                                   یک دوم فنجان

رب گوجه فرنگی                                                     نصف فنجان

نمک و فلفل                                                           به قدر کافی

طرز تهیه:

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

بعد از20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها کشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.


مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب


این نظر توسط فرشاد در تاریخ 1393/2/19 و 19:31 دقیقه ارسال شده است

فرشاد گفته:

هوایم را داشته باش ...

وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب میشود ...

اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب میشود ...!!!


[گل]
پاسخ : ممنون خیلی زیبا بود
گفت: مي خوام برات يه يادگاري بنويسم گفتم: كجا؟ گفت : رو قلبت گفتم مگه ميتوني ؟ گفت : اره سخت نيست ‌‌ آسونه گفتم باشه بنويس تا هميشه يادگاري بمونه يه خنجر برداشت گفتم اين چيه ؟ گفت : هيسس ساكت شدم گفتم : بنويس چرا معطلي خنجرو برداشت و با تيزي خنجر نوشت دوستت دارم ديوونه اون رفته ؟ خيلي وقته؟ كجا ؟ نميدونم اما هنوز زخم خنجرش يادگاري رو قلبم مونده

این نظر توسط 3پیده در تاریخ 1393/2/19 و 18:00 دقیقه ارسال شده است

3پیده گفته:

نـتــرس بـیـــا
ایـنـجــا تـاریــک نـیـسـت
ایـنـجــا جـایـیـسـت رویــایـی
مـخـصـوص تـــــو
پـشـیـمــان نـمـیـشـوی
بـدون تـرس در آن قـدم بـگـذار
فـقـط کـمـی تــرک دارد
“ایـنـجــا قـلــــب مـــن اســـت” شکلکشکلک
پاسخ : براي ديدن تو ، چشم ميکند گدايي / به خدا که اين گدايي ندهم به پادشاهي . . .شکلکشکلک

این نظر توسط فرشاد رضایی در تاریخ 1393/2/18 و 20:28 دقیقه ارسال شده است

فرشاد رضایی گفته:

گیرم که.....

لبهایم این احساس را کتمان کنند

چشمهایم را

چه کنم .....؟؟؟؟؟


(جواد دهنوی)
پاسخ : هرگز به خاطر غمهايت گريه مكن و مگذار اين زمين پست شنونده آواي غمگين دلت باشدافسوس...آن زمان كه بايد دوست بداريم كوتاهي ميكنيم آن زمان كه دوستمان دارند لجبازي ميكنيم و بعد...براي آنچه از دست رفته آه مي كشيم


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمار

    آمار

      آمار مطالب آمار مطالب
      کل مطالب کل مطالب : 79
      کل نظرات کل نظرات : 40
      آمار کاربران آمار کاربران
      افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
      تعداد اعضا تعداد اعضا : 2

      آمار بازدیدآمار بازدید
      بازدید امروز بازدید امروز : 307
      بازدید دیروز بازدید دیروز : 231
      ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 19
      ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 13
      آي پي امروز آي پي امروز : 42
      آي پي ديروز آي پي ديروز : 43
      بازدید هفته بازدید هفته : 1,866
      بازدید ماه بازدید ماه : 4,567
      بازدید سال بازدید سال : 44,655
      بازدید کلی بازدید کلی : 451,952

      اطلاعات شما اطلاعات شما
      آی پی آی پی : 54.82.73.21
      مرورگر مرورگر :
      سیستم عامل سیستم عامل :
      تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 24 آبان 1397
      نظرسنجي

      نظرسنجي

        مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟





        خبرنامه

        خبرنامه

          براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

          درباره ما

            آموزشکده لیمو ترش
            instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

          کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به آموزشکده لیمو ترش بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
          قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف