close
تبلیغات در اینترنت
نان صبحانه ( نان کشمشی گردویی )

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 79
  • کل نظرات : 40
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 719
  • بازديد ديروز : 430
  • بازديد کننده امروز : 54
  • بازديد کننده ديروز : 51
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل ديروز: 13
  • بازديد هفته : 719
  • بازديد ماه : 6,482
  • بازديد سال : 218,784
  • بازديد کلي : 433,713
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.226.113.250
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

 
 

مواد لازم برای تهیه مرحله اول خمیر:

 آب ولرم نصف لیوان
 شکر  ۴ قاشق غذا خوری سر پر
 آردسفید(آرد گندم )  نصف لیوان
 مایه خمیر  ۲قاشق غذاخوری سرپر

نان صبحانه خوشمزه و عالی

 

آب و شکر را با هم مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس مایه خمیر را اضافه کنیدو خوب که مخلوط شد آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاْ یکنواخت شود بعد در جای گرمی بگذارید (فقط به منظور ور آمدن مایه این کار را انجام دهید وهیچوقت روی حرارت نگذارید یک ساعت صبر کنید تا مایه ور آمده و اگر به آن نگاه کنید دوسه برابر حجم آن زیاد شده ، من از خمیر مایه فریمان استفاده میکنم و به شما هم سفارش میکنم از این مارک با تاریخ مصرف مطمئن استفاده کنید از کیفیت بالایی برخوردار است اگر از مایه خمیر نا مرغوب استفاده کنید نان تهیه شده پف نمکند و توصیه میکنم اگر در همین مرحله متوجه شدید که پف نکرده و تمام مراحل را به درستی انجام داده اید یقین بدانید که مایه خمیر موثر نبوده و ادامه ندهید)
بعد از پف کردن مایه مرحله دوم تهیه خمیر را انجام دهید


مواد لازم برای تهیه مرحله دوم خمیر:

 

 تخم مرغ  تخم مرغ ۴ عدد
 شکر  نصف لیوان
 شیر  نصف لیوان
روغن  یک لیوان سر خالی(CC ۲۲۰)
آردسفید الک شده 6لیوان
کشمش نصف لیوان
گردوی خرد شده نصف لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
کنجد و سیاه دانه و خلال بادام به میزان لازم

 

 
شیر و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود و خمیرمایه پف کرده مرحله اول را به آن اصافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تخم مرغها را در ظرف جداگانه خوب بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند و آنرا هم اضافه کنید و دو باره خوب به هم بزنید بعد روغن را اضافه کنید در فاصله اضافه کردن هر مواد بایستی مخلوط را هم بزنید تا تمامی مواد یکسان و یکنواخت شود آخر از همه آرد الک شده اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا خمیر آماده شدو بعد گردو وکشمش را در خمیر بریزید و روی ظرف را با دستمال تمیزی بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا دو الی سه ساعت بماند و پف کند و وقتی خمیر را با دست باز میکنید حفره هایی در درون آن به وجود آمده واین نشان میدهد که خمیر آماده شده .
فر را به مدت ۲۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود بعد درجه فر را روی ۳۵۰ درجه قرار دهید و پنجره فر را در اولین طبقه بعد از کف فر بگذارید .درون قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و از یک سوم خمیر را در کف ظرف پهن کنید و روی آنرا با برس زرده زده شده بمالید و کنجد یا سیاه دانه و یا گردو بریزید و در فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید . برای اطمینان ازپخته شدن نان با یک خلال دندان چوبی یا سیخ مخصوص کباب چوبی در نان فرو کنید و اگر از خمیر به آن نچسبید نشان میدهد که نان مغز پخت شده در این مرحله ممکن است رنگ روی نان کمی یا اصلاْ تغییر نکرده باشد بایستی فر را خاموش و گریل را روشن کنید وقتی روی نان طلایی خوشرنگ شده از فر در آورید خانمهایی که اجاق گازشان گرمکن دارد برای طلایی شدن روی نان از گرمکن استفاده کنند و نیازی به خاموش کردن فر ندارند و میتوانند بقیه خمیر را آماده و در فر بگذارند.
 

 

نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی

 

نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
 
مراحل تهیه خمیر:
 
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی
نان صبحانه, نان کشمشی گردویی, طرز تهیه نان کشمشی گردویی

 

 منبع:ashpazierangin.net

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آموزشکده لیمو ترش
instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

نظرسنجی

مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟