close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ژله قلب شیشه ای

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 79
  • کل نظرات : 40
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 701
  • بازديد ديروز : 430
  • بازديد کننده امروز : 54
  • بازديد کننده ديروز : 51
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل ديروز: 13
  • بازديد هفته : 701
  • بازديد ماه : 6,464
  • بازديد سال : 218,766
  • بازديد کلي : 433,695
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.226.113.250
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

 ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد با یک لیوان بستنی ( که ترجیحا در دمای محیط قرار دادید تا کمی آب بشه ) خوب مخلوط کنید

طرز تهیه این ژله خوشمزه در ادامه مطلب

مواد لازم
ژله آماده قرمز رنگ ( می تونید از هر نوع ژله ای استفاده کنید مثلا آلبالو یا توت فرنگی و ... ) یک بسته
ژله آماده آلوورا یک بسته
بستنی وانیلی 1 پیمانه
آب جوش برای ژله قرمز یک پیمانه
آب سرد برای ژله قرمز نصف پیمانه
آب جوش برای ژله آلوورا یک پیمانه
 
روش تهیه :
ژله قرمز رو با یک پیمانه آب جوش حل کنید بعد نصف پیمانه آب سرد بریزید و بعد از اینکه خوب مخلوط کردید داخل ظرفهای پیرکس ( مرغ خوری های معروف ) ریخته و در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .
 
بعد از بستن ژله با قالب قلب  ژله رو قالب بزنید و با کاردک جدا کنید .
مجددا در همون ظرف پیرکس قلبها را به این صورت بچینید .
 
 
ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد با یک لیوان بستنی ( که ترجیحا در دمای محیط قرار دادید تا کمی آب بشه ) خوب مخلوط کنید .
 
سپس به آرامی و با قاشق از ژله بستنی آلوورا در داخل ظرف بریزید . فقط به اندازه ای بریزید که کل سطح در حد 3 - 2 میلیمتر از ژله بستنی آلوورا پوشش داده بشه و ظرف رو در یخچال بذارید تا ژله بستنی ببنده .
 
نکته : 
ژله بستنی تون حتما سرد شده باشه وگرنه قلب ها داخلش آب می شن .
 
نکته : 
علت اینکه 3- 2 میلیمتر ژله بستنی می ریزیم چیه ؟ برای اینکه اگه زیاد بریزیم قلب ها شناور می شن .
 
بعد از اینکه بست مجددا از ژله بستنی داخل قالب می ریزیم تا مقداری که همسطح قلب ها بشن .
 
تنها نکته ای که این دسر داره اینه که کمی با صبر و حوصله کار کنید تا دسرتون تمیز و خوشگل دربیاد .
 
سپس داخل یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .
 
حالا نوبت برش دسر هست . توی هر قسمت یه قلب می افته .

بعد با کاردک از ظرفمون جدا کرده و به ظرف سرو منتقل می کنیم .

می بینید چقدر راحت بود . در عین حال که راحته خیلی هم خوشگل و شیکه .
 
نکته : 
و اما من بقیه ژله هایی که از برش قلب ها مونده بودن و همچنین  کمی از ژله بستنی آلوورا مونده بود رو چیکار کردم ؟ برای اینکه هیچگونه اسرافی در کارمون پیش نیاد اضافه ژله قرمز رو خرد کرده و ژله بستنی سفید رو روش ریختم و باهاش یه " دسر خرده شیشه قرمز و سفید " مخصوص عشاق درست کردم . جاتون خالی خیلی خوشگل و خوشمزه بود .
منبع : baharsite.com

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

آموزشکده لیمو ترش
instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

نظرسنجی

مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟