close
تبلیغات در اینترنت

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای
شنبه 02 تیر 1397
موضوعات

موضوعات

جستجو

جستجو

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی

تبلیغات

تبلیغات

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای
 
1. اگر کاهو تلخ است، مي توانيد آن را چند دقيقه اي (حدودا 15 دقيقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهيد.
.
2. ميوه هاي قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا زمان بيشتري سالم بمانند و لهيده نشوند.
.
3. هميشه سيب را داخل نايلون پلاستيکي درباز در يخچال قرار دهيد. سيب، گازي از خود متصاعد مي کند که به بهتر رسيدن ساير ميوه ها و سبزي ها کمک خواهد کرد، بنابراين اگر ميوه نرسيده اي داريد، از سيب براي رسيدن سريع تر آن استفاده کنيد.
.
4. هنگام سرخ کردن مواد غذايي، حرارت را از 180 درجه سانتي گراد بالاتر نبريد. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالي و با دستمال آن را پاک کنيد و دوباره روغن بريزيد و مواد غذايي را سرخ کنيد اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشوييد. مواد غذايي سرخ شده را در اتمام کار روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغنشان خوب گرفته شود.
.
5. براي خوش طعم شدن ماهي سرخ شده، چند دقيقه اي آن را در شير نمک زده يا خامه تازه يا سيب زميني رنده شده بخوابانيد. براي گرفتن بوي ماهي نيز مي توانيد به روغن، قبل از قرار دادن آن روي حرارت، آبليمو اضافه کنيد.
 

 

 
6. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آبليمو بريزيد تا هم ظرف سفيد بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
 
7. براي جلوگيري از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدري آرد بريزيد و حرارت را بالا ببريد.
.
8. اگر به غذا بيش از حد فلفل زده ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت، آب يک عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد.
.
9. براي گرفتن بوي پياز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهيد 5 دقيقه در آبجوش قل بزند. حتي مي توانيد پياز را برش بزنيد و چند ساعتي در آب، روغن يا آبليمو قرار دهيد.
.
10. براي گرفتن بوي کلم در غذا مي توانيد از تکه اي نان خشک يا يک قاشق سوپخوري آرد استفاده کنيد.
.
11. براي نگهداري سبزي ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذي بگذاريد و بعد از گذاشتن در يک کيسه پلاستيکي، در يخچال قرار دهيد.
.
12. اگر مي خواهيد رنگ و بوي ادويه هاي قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در يخچال نگهداري کنيد.
.
13. اگر گوجه فرنگي اي خريده ايد که هنوز کاملا قرمز و رسيده نيست، چند روزي آن را در آفتاب يا محيط گرم بگذاريد و بعد به يخچال منتقل کنيد.
.
14. براي شستن قارچ هرگز آن را در آب خيس نکنيد بلکه با کمک يک برس نرم قارچ را تميز و با دستمالي مرطوب پاک کنيد و بعد با آب (در حد يک آبکشي ساده) بشوييد.
.
15. براي اينکه برنج سفيد شود، مي توانيد چند قاشق غذاخوري ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.
.
16. اگر برنج بيش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه کنيد تا وا نرود.
.
17. اگر مي خواهيد سيب زميني هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمي کره يا روغن روي آن بماليد.
.
18. براي ترد شدن کلم قرمز، مقداري آب داخل ظرف بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 2 قاشق غذاخوري سرکه به آن اضافه کنيد. کلم ها را خرد کنيد و داخل آب جوش و سرکه بريزيد. بعد از مدت کمي آنها را آبکش کنيد. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزي بريزيد و چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد هم بسيار ترد خواهد شد.
.
19. براي سرخ شدن سريع تر پيازها، نصف قاشق چايخوري نمک به روغن درون تابه اضافه کنيد. با اين کار پيازها سريع تر سرخ مي شوند و طعم بهتري پيدا خواهندکرد.
.

 

20. به جاي شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحي صاف استفاده کنيد. به اين ترتيب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمي شود.

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمار

    آمار

      آمار مطالب آمار مطالب
      کل مطالب کل مطالب : 79
      کل نظرات کل نظرات : 40
      آمار کاربران آمار کاربران
      افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
      تعداد اعضا تعداد اعضا : 2

      آمار بازدیدآمار بازدید
      بازدید امروز بازدید امروز : 87
      بازدید دیروز بازدید دیروز : 44
      ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
      ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
      آي پي امروز آي پي امروز : 18
      آي پي ديروز آي پي ديروز : 26
      بازدید هفته بازدید هفته : 131
      بازدید ماه بازدید ماه : 131
      بازدید سال بازدید سال : 131
      بازدید کلی بازدید کلی : 407,428

      اطلاعات شما اطلاعات شما
      آی پی آی پی : 54.80.247.119
      مرورگر مرورگر :
      سیستم عامل سیستم عامل :
      تاریخ امروز امروز : شنبه 02 تیر 1397
      نظرسنجي

      نظرسنجي

        مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟





        خبرنامه

        خبرنامه

          براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

          درباره ما

            آموزشکده لیمو ترش
            instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

          کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به آموزشکده لیمو ترش بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
          قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف