close
تبلیغات در اینترنت

نکته های آشپزی

نکته های آشپزی
پنجشنبه 29 شهریور 1397
موضوعات

موضوعات

جستجو

جستجو

لینک دوستان

لینک دوستان

امکانات جانبی

امکانات جانبی

تبلیغات

تبلیغات

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای

20 فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای
 
1. اگر کاهو تلخ است، مي توانيد آن را چند دقيقه اي (حدودا 15 دقيقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهيد.
.
2. ميوه هاي قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا زمان بيشتري سالم بمانند و لهيده نشوند.
.
3. هميشه سيب را داخل نايلون پلاستيکي درباز در يخچال قرار دهيد. سيب، گازي از خود متصاعد مي کند که به بهتر رسيدن ساير ميوه ها و سبزي ها کمک خواهد کرد، بنابراين اگر ميوه نرسيده اي داريد، از سيب براي رسيدن سريع تر آن استفاده کنيد.
.
4. هنگام سرخ کردن مواد غذايي، حرارت را از 180 درجه سانتي گراد بالاتر نبريد. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالي و با دستمال آن را پاک کنيد و دوباره روغن بريزيد و مواد غذايي را سرخ کنيد اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشوييد. مواد غذايي سرخ شده را در اتمام کار روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغنشان خوب گرفته شود.
.
5. براي خوش طعم شدن ماهي سرخ شده، چند دقيقه اي آن را در شير نمک زده يا خامه تازه يا سيب زميني رنده شده بخوابانيد. براي گرفتن بوي ماهي نيز مي توانيد به روغن، قبل از قرار دادن آن روي حرارت، آبليمو اضافه کنيد.
 

 

 

نکات بسیار مهم در آشپزی

نکات بسیار مهم در آشپزی
 

 

 

از بین بردن بوی غذا :

اگر خانه ی شما از بوی غذا پر شده وباعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند ویا دود خاکشیر استفاده کنید ویا با دود کردن دارچین می توانید کاملاُ بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

 


نکاتی برای طبخ ماهی

نکاتی برای طبخ ماهی

 

 

فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.
 

 

 

نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی

نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی

 

 

ليمو عماني همان ليمو ترش معمولي خشك شده است . اما شهرت آن به اسم ليمو " عماني " به دليل اين است كه شهر عمان پايتخت كشور اردن معروف ترين نوع ليمو را دارد . كشورهای اردن، لبنان و فلسطين بين ساير كشورها از نظر محصولات مركباتي ، بسيار به نام هستند و طعم و عطر اين محصولاتشان مثل پسته دامغان يا سيب اهر و يا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهاني دارد. ولي بعضي ها به اشتباه، اين ليمو را ليموي عماني مي نامند. چنانكه ميدانيد كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتي معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !‌

 

 


ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمار

    آمار

      آمار مطالب آمار مطالب
      کل مطالب کل مطالب : 79
      کل نظرات کل نظرات : 40
      آمار کاربران آمار کاربران
      افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
      تعداد اعضا تعداد اعضا : 2

      آمار بازدیدآمار بازدید
      بازدید امروز بازدید امروز : 64
      بازدید دیروز بازدید دیروز : 199
      ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
      ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
      آي پي امروز آي پي امروز : 8
      آي پي ديروز آي پي ديروز : 21
      بازدید هفته بازدید هفته : 1,105
      بازدید ماه بازدید ماه : 5,465
      بازدید سال بازدید سال : 27,978
      بازدید کلی بازدید کلی : 435,275

      اطلاعات شما اطلاعات شما
      آی پی آی پی : 54.162.239.233
      مرورگر مرورگر :
      سیستم عامل سیستم عامل :
      تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397
      نظرسنجي

      نظرسنجي

        مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟





        خبرنامه

        خبرنامه

          براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

          درباره ما

            آموزشکده لیمو ترش
            instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

          کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به آموزشکده لیمو ترش بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
          قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف