close
تبلیغات در اینترنت
نکته های آشپزی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 79
  • کل نظرات : 40
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 746
  • بازديد ديروز : 430
  • بازديد کننده امروز : 54
  • بازديد کننده ديروز : 51
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل ديروز: 13
  • بازديد هفته : 746
  • بازديد ماه : 6,509
  • بازديد سال : 218,811
  • بازديد کلي : 433,740
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.226.113.250
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

 
1. اگر کاهو تلخ است، مي توانيد آن را چند دقيقه اي (حدودا 15 دقيقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهيد.
.
2. ميوه هاي قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا زمان بيشتري سالم بمانند و لهيده نشوند.
.
3. هميشه سيب را داخل نايلون پلاستيکي درباز در يخچال قرار دهيد. سيب، گازي از خود متصاعد مي کند که به بهتر رسيدن ساير ميوه ها و سبزي ها کمک خواهد کرد، بنابراين اگر ميوه نرسيده اي داريد، از سيب براي رسيدن سريع تر آن استفاده کنيد.
.
4. هنگام سرخ کردن مواد غذايي، حرارت را از 180 درجه سانتي گراد بالاتر نبريد. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالي و با دستمال آن را پاک کنيد و دوباره روغن بريزيد و مواد غذايي را سرخ کنيد اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشوييد. مواد غذايي سرخ شده را در اتمام کار روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغنشان خوب گرفته شود.
.
5. براي خوش طعم شدن ماهي سرخ شده، چند دقيقه اي آن را در شير نمک زده يا خامه تازه يا سيب زميني رنده شده بخوابانيد. براي گرفتن بوي ماهي نيز مي توانيد به روغن، قبل از قرار دادن آن روي حرارت، آبليمو اضافه کنيد.
 

 

 


ادامه مطلب

 

 

 

از بین بردن بوی غذا :

اگر خانه ی شما از بوی غذا پر شده وباعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند ویا دود خاکشیر استفاده کنید ویا با دود کردن دارچین می توانید کاملاُ بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

 


ادامه مطلب

 

 

فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.
 

 

 


ادامه مطلب

 

 

ليمو عماني همان ليمو ترش معمولي خشك شده است . اما شهرت آن به اسم ليمو " عماني " به دليل اين است كه شهر عمان پايتخت كشور اردن معروف ترين نوع ليمو را دارد . كشورهای اردن، لبنان و فلسطين بين ساير كشورها از نظر محصولات مركباتي ، بسيار به نام هستند و طعم و عطر اين محصولاتشان مثل پسته دامغان يا سيب اهر و يا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهاني دارد. ولي بعضي ها به اشتباه، اين ليمو را ليموي عماني مي نامند. چنانكه ميدانيد كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتي معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !‌

 

 


ادامه مطلب

درباره ما

آموزشکده لیمو ترش
instagram.com/amozesh20 مارا در اینستاگرام فالو کنید

نظرسنجی

مطالب سایت چند درصد براتون مفیدبود؟